موتور برق کیفی، موتور برق بی صدا
- پیشفرض
- ارزانترین
- گرانترین
- جدیدترین
- پرفروشترین
- پربازدیدترین
مرتبسازی محصولات:
موتور برق لوتیان مدل LT1900
موتور برق رونیکس مدل 4792
موتور برق رونیکس مدل RH-4790
موتور برق هیوندای مدل HG2525
موتور برق هیوندای مدل HG1210-IG
موتور برق کیفی راتو مدل R2000i
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
فهرست مطالب
برای تامین انرژی برق مصرفی در زمان قطعی شبکه توزیع و یا در مکانهایی دور از شبکه توزیع برق، میتوان از وسیلهای بسیار کاربردی به نام موتور برق استفاده کرد. کارکرد انواع موتور برق، تبدیل انرژیهای فسیلی به انرژی الکتریکی میباشد. در ایران به علت دسترسی آسان به بنزین، پرفروشترین و کاربردیترین نوع موتور برق، موتور برق بنزینی میباشد.
موتور برق کیفی چیست؟
نوعی از موتور برق بنزینی به دلیل شباهتش به کیف دستی قابل حمل، به نام موتور برق کیفی شهرت پیدا کردهاند. این نوع از موتور برقها با نامهای دیگری نیز شناخته میشوند. موتور برق پرتابل، موتور برق اینورتری و موتور برق بی صدا از دیگر نامهای این دستگاه میباشند.
موتور برق بی صدا چیست؟
در موتور برق بنزینی، وظیفه تولید انرژی مکانیکی بر عهده موتور درونسوز دستگاه میباشد. موتور در سیکل کاری خود، به وسیله سوخت بنزین و اکسیژن هوا، احتراق ایجاد کرده و نهایتا تولید برق را امکانپذیر میکنند. به علت عملکرد دایم موتور دستگاه عمدتا استفاده از موتور برق بنزینی برای طولانی مدت و در کنار زندگی عادی افراد، کمی سخت میباشد. به همین منظور ایدهی تولید موتور برق بی صدا بهوجود آمد.
این نوع از موتور برقها در کنترل کاملی بر رفتار مصرف کننده داشته و با کاهش و افزایش مصرف برق، موتور بنزینی را کنترل میکنند. یعنی زمانی که مصرف کننده، آمپر کمتری را استفاده کند، موتور برق با دور موتور کمتر و با سوخت کمتر، حرکت خواهد کرد. این مدیریت توان تولیدی موتور، باعث مصرف بهینهی سوخت و همچنین مدیریت صدای تولیدی توسط موتور برق میشود.
چگونگی کارکرد موتور برق بی صدا
موتور برق بی صدا یا موتور برق اینورتری از یک کنترل کننده توان با تکنولوژی سوییچینگ در بخش خروجی خود بهرهمند میباشد. در تکنولوژی قدیمیتر از کنترلکننده های خطی برای کنترل توان تحویلی به مصرف کننده استفاده میشد. در تکنولوژی جدید که با عنوان سوییچینگ شناخته میشود، ابتدا برق تولیدی توسط ژنراتور دستگاه بر روی خازنهای ولتاژ بالا ذخیره شده و سپس سیستم کنترل سوییچینگ ولتاژ و فرکانس مورد نیاز را ایجاد خواهند کرد. هرگونه تغییر مصرف در خروجی دستگاه بالافاصله توسط مدار کنترلی سوییچینگ حس شده و سیگنال مناسب به بخشهای مختلف دستگاه ارسال میشود.
از این طریق در زمانی که مصرف کننده توان کمتری مصرف کند، موتور دستگاه موتور برق کیفی، با توان کمتری فعالیت کرده و به شکل کاملا محسوسی مصرف بنزین و صدای تولیدی کاهش پیدا میکند. معمولا و نه به طور دقیق، میزان صدای نویز تولیدی دستگاه موتور برق کیفی بین 50dB تا 77dB میباشد. مصرف بنزین دستگاه نیز (حدودا و نه به صورا دقیق) هر ۴ ساعت حدود ۱ لیتر میباشد. یعنی ۰.۲۵ لیتر در ساعت!
توان خروجی در موتور برق کیفی
این نوع از موتور برقها با توجه به بازار هدفی که در اختیار دارند، توان خروجی محدودی را پشتیبانی میکنند. اکثر مدلهای موتور برق کیفی، ماکزیمم توان ۳ کیلووات را در اختیار مصرف کننده قرار میدهند. این مقدار توان، جریانی در حدود ۱۳ آمپر را برای مصرف کننده محیا میکند. این مقدار توان تولیدی به توجه به فلسفه ایجاد این دستگاه کاملا منطقی بهنظر میآید.
موتور برق کیفی، موتور برق اینورتری، موتور برق بیصدا
موتور برقی با صدای بسیار کم، با مصرف سوخت معقول، برای کارکرد محدود!
امروزه در برخی از مدلها و یا به صورت کیتهای مجزا، موتور برق بنزینی با توان بالاتر را نیز به صورت بیصدا به فروش میرسانند. تنها مشکل در موتور برقهای بی صدا قیمت بالاتر آن ها نسبت به مدلهای عادی میباشد. این تفاوت قیمت نیز فقط به دلیل سیستم کنترلی هوشمند ایجاد شده است. احتمالا با پیشرفت هر روزه تکنولوژی در آیندهای نزدیک قیمت این نوع از ژنراتورهای برق، چه در سایز کیفی و چه در توانهای بالاتر مقرون بصرفه خواهد شد.
مزایای موتور برق کیفی
- صدای کم در حالت کارکرد
- مصرف بنزین بسیار کم و مدیریت شده با توجه به مصرف برق
- تولید ولتاژ، جریان و فرکانس برق خروجی بسیار پایدار
- طول عمر بالای دستگاه
معایب موتور برق کیفی
- قیمت بالاتر نسبت به مدلهای معمولی
- تعمیر سختتر به دلیل تکنولوژی پیچیدهی استفاده شده
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: